De belangrijkste tip voor het starten van een weblog is de keuze voor een onderwerp. Voor mij is dat nog altijd iets wat gedaan moet worden. De oorspronkelijke aanleiding om met een blog te starten is dat ik ooit 2 keer een column heb geschreven voor het Best Practice magazine, het ‘huisblad’ van het ITSMF (Information Technology Service Management Forum). Dit beviel mij dermate goed dat ik besloten heb om deze columns op een op te zetten blog te zetten. Andersom kan ik vaker een aanzet tot een column ‘bloggen’ en daarmee een keuze maken voor de volgende te publiceren column.

Inmiddels ben ik actief binnen het vakgebied bedrijfs- en informatiearchitectuur. Uiteraard zullen mijn blogs ook meer naar dit onderwerp verschuiven.

Gerelateerde Artikelen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.